Haber

İzmir’de yangın çıktı mı? İzmir’de yangın devam ediyor mu, son durum nedir?

izmir Yangın çıktı mı? Soru, izmir Türkiye’nin Kınık ilçesinde meydana gelen yangınla ilgili inceleme yapan vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Tamam, izmirYangın çıktı mı? izmir Yangın devam ediyor mu, son durum nedir? Tamam, izmirYangın çıktı mı? izmirYangın devam ediyor mu, son durum nedir?

İZMİR’DE YANGIN SÖNDÜRÜLDÜ MÜ?

izmir Kınık ilçesindeki ormanlık alanda çıkan yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor. İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ve çevre belediyelerin itfaiye ekiplerince yürütülen çalışma, dün öğle saatlerinde İbrahimağa Mahallesi’ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle çıkan ve etkisiyle yayılan yangını söndürmeye devam ediyor. rüzgar. Yangına gece saatlerinde 34 adet su fıskiyesi, 13 adet su temin aracı ve 6 adet iş makinesi ve 7 adet ilk müdahale yer ekibi ile müdahale edildi. Havanın aydınlanmasıyla birlikte itfaiye çalışmalarına 7 uçak ve 19 helikopter destek verdi.

Öte yandan yangın nedeniyle tedbir amaçlı tahliye kararı alınan Çiftlik, Karatekeli ve Balaban mahallelerinde oturan yaklaşık 600 kişi AFAD, Orman Bölge Müdürlüğü, jandarma ve polis tarafından Kınık’taki öğretmenevleri ve misafirhanelere yerleştirildi. takımlar. Boşaltılan köylerde vatandaşlara ait irili ufaklı büyükbaş hayvanlar dini alanlara götürüldü.

Yangın Balaban İlçesi’ndeki yerleşim yerlerine yaklaşırken ekipler bu bölgedeki çalışmalarını yoğunlaştırırken, jandarma ve polis ekipleri de bölgede güvenlik önlemlerini artırdı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu